Kadınlar hakkında Aklın ve dinin noksanlığı nitelemesini içeren hadisin tahrîci tenkîdi ve değerlendirilmesi - Kocaman, Tuğba (My University, 2017)
Rasûlullah “Ey kadınlar topluluğu! Sadaka verin, zira bana cehennem ehlinin ekseriyetini kadınların teşkil ettiği gösterildi!” buyurdu. ABSTRACT Once Allah’s Mesengeer “O you the assembly of women! Give alms, as I have seen that the majority of the dwellers of Hell-fire were you (women).”
Keywords: Akıl; Deficiency; Din; Hadis; Hadith; İslam dini; Kadın; Noksanlık Woman; Reason; Religion