Etkin bir belge yönetim sürecinde takım çalışmasının önemi - Duyar, Yasemin (My University, 2011)
EKKÜRI İÇİNDEKİLERII TABLO LİSTESİIV GİRİŞ1 I. BÖLÜM2 A. TAKIM ÇALIŞMASI2 1. Takım Kavramı Türleri Ve Oluşumu2 2. Takım3 3. Takımların Özellikleri4 4. Takım Çalışmasının Amaç ve Önemi8 5. Takım Çalışmasının Yararları12 6. Takım İlişkileri14 II. BÖLÜM15 A. TAKIMLARIN VE GRUPLARIN OLUŞTURULMASI15 1. Takımların Oluşum Süreci15 2. Takım ve Grup Kavramlarının Karşılaştırılması18 3. Takım Verimliliği20 4. Takımların Karakteristik Özellikleri25 III. TAKIM TÜRLERİ, TAKIMLARIN BAŞARI KOŞULLARI ve TAKIM ÇALIŞMASINDA ORTAYA ÇIKAN SORUNLAR27 A.Takım Türleri27 1. Sorun Çözücü Takımlar28 2. Kendi Kendini Yöneten Takımlar28 3. Karşılıklı Fonksiyonel Takımlar30 4. Sanal Takımlar31 B. Takımların Başarı Koşulları ve Sorunları34 1. Takım Çalışmasının Sakıncaları37 2. Takım Çalışmasının Başarısında Rol Oynayan Faktörler39 3. Takımların Başarılı Olma Nedenleri39 4. Takımların Başarısız Olma Nedenleri40 C. TAKIM İÇİ DAYANIŞMA-ÇATIŞMA İLİŞKiLERİ42 1. Takım İçi Dayanışma42 2. Takım İçi Çatışmaların Nedenleri ve Çözümleri46 IV. BELGE YÖNETİM SÜRECİNDE TAKIM ÇALIŞMASI51 A. BELGE YÖNETİM SÜRECİ51 1. Belge Üretimi ve Yönetim52 2. Kurumlar Neden Bilgi Üretirler ve Saklarlar53 3. Belge Yönetimi ve Kurumsal Bilgi54 4. Kurumsal Bilginin Yönetimi55 5. Kurum ve kuruluslarda belge yönetim birimleri59 B. Bilgi ve Belge Yönetimi Sürecinde Takım Çalışmasının Önemi61 V. SONUÇ65 BİBLİYOGRAFYA66
Keywords: Belge Yönetimi; Takım Çalışması