Avrupa birliği sürecinde eğitim ve avrupa vatandaşlığı - Hesapçıoğlu, Muhsin (Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Dergisi, 2007)
Avrupa Birliği Sürecinde Eğitim ve Avrupa Vatandaşlığı
Educatoin in european union process and european citizenship
Keywords: Avrupa Birliği, eğitim.