Ahlak-ı Alai’nin ikinci kitabı İlmü Tedbiri’l-menzil’de eğitim - Köse, Ali (My University, 1988)
unknown
Keywords: Din; Dua ve salâvât; EĞİTİM-DİNİ EĞİTİM; İslam ahlâk ve adâbı; İslam Dini; İSLAM DİNİ-EĞİTİM; Zikir