Multipl Skleroz hastalarında İmmunomodilatuvar tedavi öncesi ve sonrası Homosistein-Metilasyon döngüsündeki ara ürünlerin incelenmesi - Köseoğlu, Mesrure (My University, 2007)
unknown
Keywords: Homosistein; Metilprednizolon; Multipl Skleroz