Oral cerrahide midazolam ile bilinçli sedasyonun hasta kontrollü ve hekim kontrollü yöntemlerinin karşılaştırılması - Üner, Evren (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; DİŞ HASTALIKLARI; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri