Corpus callosum’un arterial beslenmesi - Akalın, Aytül (My University, 2002)
unknown
Keywords: Anatomi; hücre biyolojisi (sitoloji) doku biyolojisi (histoloji); İnsan anatomisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri