Kalsiyum kanal blokerlerinin böbrekte iskemiye bağlı oluşan apoptozise etkileri - Özveri, Hakan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; ÜROLOJİ