Sprint koşusunda anaerobik gücün bazı antropometrik, motorik ve fizyolojik parametrelerle ilişkisinin incelenmesi - Öztürk, Mehmet (My University, 1994)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-ATLETİZM-FİZYOLOJİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri