Belgesel sinema ve Türkiye’de belgesel sinemanın geçirdiği evreler - Esen, Mine (My University, 1998)
unknown
Keywords: Filmler; Gösteri sanatları; Sinema filmleri, Belgesel; Topluluk önünde gösteriler