Kısmi süreli ve tam süreli çalışan personelin örgütsel bağlılıklarındaki farklılık ve örnek bir uygulama - Şen, Burcu (My University, 2007)
unknown
Keywords: İnsan Kaynakları Yönetimi; Örgütsel Bağlılık