İslâmcı/Müslüman Eril Habitus Sorgulanıyor - (:unkn) unknown (My University, 2018)
-

-
Questioning Islamist/Muslim Masculine Habitus
Keywords: İletişim; Kültürel Çalışmalar; Nüfus İstatistikleri Bilimi; İktisat; Eğitim, Eğitim Araştırmaları; Etik; Etnik Çalışmalar; Aile Çalışmaları; Bilim Felsefesi ve Tarihi; Beşeri Bilimler; Edebiyat; İşletme; Psikoloji; Kamu Yönetimi; Sosyoloji; Kentsel Çalışmalar; Kadın Araştırmaları