Hastane organizasyonu SSYB ve Üniversite hastanelerinden alınan birer örneğin organizasyonlarının mukayeseli olarak karşılaştırılması - Şahinler, Meltem (My University, 1991)
unknown
Keywords: Genel yönetim; HASTANELER-ORGANİZASYON; Yürütmenin yönetimi