İstanbul'daki yapısal dönüşümün basına yansımaları (1956-1960) - Büyükılgaz, Utku (My University, 2017)
Demokrat Parti döneminde İstanbul, pek çok yönden değişim geçirmiştir. ABSTRACT Istanbul was experienced a great number changes during Democratic Party era.
Keywords: Ekonomi; Istanbul; İktisat Tarihi; İmar Economic History; İstanbul; Şehir planlaması; Şehir planlaması, Basında; Tarih; Türkiye; Zoning