HSPQ (High School Personality Questionnaire ) kişilik envanteri’nin Türkçe’ye uyarlanması test tekrar-test güvenirlik ve içtutarlık çalışması - Hekimoğlu, Esin (My University, 1997)
unknown
Keywords: Eğitim; Eğitim psikolojisi; KİŞİLİK TESTLERİ-UYARLAMA