Safranbolu evlerinde kalem işleri - Akpınar, M. Ozan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El Sanatları; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Kalem İşleri; Süsleme_Osmanlı İmparatorluğu, 1299-1918