İstanbul Üniversitesi Kütüphanesindeki 16.yüzyıl Divan tezhibleri - Özcan, Nermin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı_Türk_16.yy