Karakucak güreş projesi doğrultusunda müsabaka yönetimi ile seçilmiş olan erkek çocukların bazı fizyolojik özelliklerinin yetenek seçimindeki etkisinin araştırılması - Gökdemir, Kadir (My University, 1991)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Güreş; Mücadele sporları; SPOR-GÜREŞ--YETENEK