Türk-Yunan ilişkilerinde Adalar ve Ege Kıt’a sahanlığı sorununun geçmişi,beklentiler ve çözüm önerileri - Zat, Hakan (My University, 1991)
unknown
Keywords: TÜRKİYE-DIŞ İLİŞKİLER-EGE SORUNU; TÜRKİYE-DIŞ İLİŞKİLER-KITA SAHANLIĞI; TÜRKİYE-DIŞ İLİŞKİLER-YUNANİSTAN