Konya yöresi 13. y.y.'ın ilk yarısındaki Selçuklu rumi motifleri (Mimari'de çini ve taş işçiliği) - Ünsür, Nevin (My University, 1994)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El sanatları; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimari Süslemeler; Rumi Motifler; Türk El Sanatları