İŞYERLERİNDE İŞVEREN VEYA İŞVEREN VEKİLİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLECEK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK HÜKÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ - (:unkn) unknown (My University, 2015)
0
(ASSESSMENT OF THE BYLAW PROVISIONS REGARDING EMPLOYEE HEALTH AND SECURITY SERVICES WHICH SHALLL BE PROVIDED BY AN EMPLOYER, OR BY AN AGENT OF AN EMPLOYER)
Keywords: Hukuk