Primer ve nüks kordomalarda interfaz floresan in situ hibridizasyon yöntemi ile kromozal düzensizliklerin incelenmesi - Bayraklı, Fatih (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroşirurji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri