Halil Sıdkı bin Mehmed Rıfkı’ nın risale-i usul-i tarih’i ve değerlendirilmesi. - Saraç, Halil İbrahim (My University, 1992)
unknown
Keywords: araştırması; ilgili konuları; OSMANLI TARİHİ-KAYNAKLAR; Tarih; Tarih eğitimi