Candida albicans üzerinde çeşitli nitelikteki ilaçların etkilerinin karşılaştırılması - Gülen, Dumrul (My University, 1992)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-MİKROBİYOLOJİ