Değişik uygarlıklarda zaman anlatımları ve bu anlatımların seramik yapıtlarıma yansıması - Ersen, Tuba (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-TARİH; Seramik sanatları