VERGİ HUKUKUNDA ELEKTRONİK DEFTER VE BELGELER - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Teknolojik imkânların gelişmesiyle beraber internetin hızlı bir şekilde yaygınlaşmasıyla elektronik ortamda yapılan işlemler pek çok faaliyetin yerini almaya başlamıştır. Bu çalışmada, Vergi Usul Kanununca defter tutma zorunluluğundan bahsedilecek ve elektronik defter ve belgelerin de tanımı yapılarak niteliklerinden bahsedilecek ve konu ile ilgili mevzuat hakkında bilgi verilecektir.

With the increase of technological imporvements and spead of internet usage, many electronic action are now in question. Mentioned in this article are obligation of keeping electronic ledgers in terms of Tax Procedure Law, legal characteristic and definition of electronic ledger and documents. Legislation is also considered and examined.
(ELECTRONIC LEDGER AND DOCUMENTS IN TAX LAW)
Keywords: Hukuk