Aktif epitelyal herpes simpleks keratitinde acyclovir ile tedavi öncesi ve sonrası gözyaşı immünoglobulin ve lilozim düzeyleri - Çamlıbel, Sıdıka (Tezcan) (My University, 1991)
unknown
Keywords: Cerrahi; Göz Hastalıkları; Oftalmoloji (Göz hastalıkları); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri