Programlı ve mekanik dondurma metodları ile kriyopreservasyonu sağlanan hematopoetik kök hücrelerin canlılık, koloni oluşturma kapasitesi ve CD34(+) hücre sayısı açısından karşılaştırılması - Kartı, S. Sami (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; İç hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri