Akut ve kronik hepatit B infeksiyonlu hastalarda hepatit B virüsü X genindeki mutasyonların incelenmesi ve klinik ilişkisinin araştırılması - Onganer, Pınar Uysal (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hepatit B; Tıbbi Genetik