Spora bağlı lomber disk hernili hastaların tedavisinde akupunktur ile ultrason tedavisinin karşılaştırılması - Özerkan, Kemal Nuri (My University, 1997)
unknown
Keywords: Akupunktur; Belirli tedaviler ve tedavi türleri; Farmakoloji ve tedavi; SPOR-SPORCULAR-SAĞLIK; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri