Behçet ve Behçet dışı üveitlilerde serum ıcam-1 düzeylerinin araştırılması - Karakoç, Mustafa (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Göz_Hastalıklar; Oftalmoloji (Göz hastalıkları); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri