IVF tedavisi alan kadınlarda Folikül sıvısındaki Follistatin ve Aktivin düzeylerinin Oosit Morfolojisi üzerine etkileri - Gültekin, Nejla (My University, 2009)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Morfoloji; Tıp