Tarih öncesi çağlardan Tunç Çağı sonuna kadar Anadolu’da görülen hayvan figürlü seramikler - Yıldız, Mustafa (My University, 2004)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Seramik Sanatı; Seramik sanatları; Tarihi