Elektrofizyolojik ölçümler için düşük gürültülü,mikro - işlemci kontrollu çalışabilen genel amaçlı yükselteç. - Engin, Mehmet (My University, 1988)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; Elektrofizyoloji; FEN BİLİMLERİ; Transformatörler; Uygulamalı fizik