Zayıf polikistik over sendromlu hastaların tedavisinde etinil östradiol ve siproteron asetat kombinasyonuna metformin eklenmesinin hiperandrojenizmin klinik ve laboratuar bulgularına etkileri - İmir, A. Gonca (My University, 2000)
unknown
Keywords: Cerrahi; KADIN HASTALIKLARI; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri