İş stresi ile iş-yaşam dengesi arasındaki ilişkide işe bağlılığın rolü: gemi adamları üzerine bir araştırma - Özdemir, İlkay (My University, 2017)
İş Stresi ile İş-Yaşam Dengesi Arasındaki İlişkide İşe Bağlılığın Rolü: Gemi Adamları Üzerine Bir Araştırma ABSTRACT The Role Of Work Commitment On The Relationship Between Work Stress And Work Life Balance: Empricial Study
Keywords: Başarı, iş yaşamında; Çalışma; İş Stresi; İş-Yaşam Dengesi; İşe Bağlılık Work Stress; Psikolojik yönler; Sosyal yönler; Work Commitment; Work-Life Balance