Türk İsviçre ve Alman medeni usul hukukunda kesin hükmün subjektif sınır ları - Yıldırım, Nevhis Deren (My University, 1994)
unknown
Keywords: Ceza hukuku; Eğitim ve okullar; Hukuk; HUKUK-MEDENİ HUKUK