Coronilla emerus L. subsp. emerus (Fabaceae): Türkiye için yeni bir takson - (:unkn) unknown (My University, 2008)
Bu makalede Coronilla emerus L. ssp.emerus taksonu Türkiye florası için yeni kayıt olduğu belirtilmektedir.

In this article, Coronilla emerus L. subsp. emerus is reported as a new record for Flora of Turkey.