Dürrenmatt’ın Romulus der Grosse ve Achterloo adlı eserlerinde politik sorumluluk olarak ihanet - Bülbül, Şehriban (My University, 1995)
unknown
Keywords: ALMAN EDEBİYATI; Almanca deneme; Almanca edebiyat; Edebiyat