11-14. gestasyonel haftalarda duktus venozus dopplerinin nukal kalınlık ölçümü ile birlikte kullanımının fetal sonlanım açısından değerlendirilmesi - Sezen, Devrim (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kadın Hastalıkları; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri