Mali tablolar analizi ile Türkiye’de enflasyonun bankacılık üzerine etkileri - Okay, Esin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Ekonomi; Enflasyon; Finansman ekonomisi; Mali Tablolar; Para; Paranın değeri