N,N’-bis- (2-hidroksibenzil) etilendiaminlerin bazı geçiş metal katyonları ile verdikleri komplekslerin moleküler oksijenle etkileşimi - Yalçın, Bahattin (My University, 1999)
unknown
Keywords: Kimya; KİMYA