Modern çağın getirdiklerinin sanatçılar üzerindeki etkileri ve bir biçim-içerik sorunu olan sanattaki yansıması - Kara, F. Nuri (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; Resim sanatı; RESİM SANATI-MODERNLEŞME