Kronik böbrek yetmezlikli hemodiyaliz hastalarında demir eksikliği anemisinin intravenöz demir dekstran ile tedavisi ve hemşirenin rolü - Çınar, Sezgi (My University, 1996)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-NEFROLOJİ