Reprodüksiyon banyolarında kullanılan kimyasal maddeler ve filmin developmanına etkisinin incelenmesi - Öztürkcan, Raif (My University, 1993)
unknown
Keywords: araçlar; FEN BİLİMLERİ-; Fotoğrafçılık; FOTOĞRAFÇILIK-FİLM BANYOLARI; gereçler; Güzel ve dekoratif sanatlar; işlemler; Kimyasal malzemeler; malzemeler; Teknikler