Kosgebin iş edindirme politikaları ve yerel ekonomiye katkıları - Mersin ili örneği - Özkan, Nihal Göçer (My University, 2017)
Küreselleşme, gün geçtikçe nüfus artışı ile birlikte dünyadaki iş ilanlarını ve.. ABSTRAC Globalization along vith popülation growth ...
Keywords: İsdihdam; İstihdam; İşsizlik; işsizlik Employment; Kobiler; KOSGEB (Organization); Mersin; Türkiye