Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze Türkiye’de fotoğrafçılık - Hepark, Emine Arzu (My University, 1998)
unknown
Keywords: Fotoğrafçılık; FOTOĞRAFÇILIK_TÜRKİYE_TARİH_20.y.y; Güzel ve dekoratif sanatlar