M.E.B.’nın yeni öğretim programlarına uygun olarak endüstri meslek liselerinin tesisat teknolojisi bölümleri I.ve II.dönem atelye dersleri bilgi iş ve işlem yaprakları uygulama programı - Kızıldağ, Ramazan (My University, 1996)
unknown
Keywords: araştırma; Eğitim; ilgili konular; MESLEK LİSELERİ