Doğrudan pazarlama sistemiyle çalışan firmalarda satış gücünün özendirilmesine yönelik bir uygulama - Mete, Canan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA,DOĞRUDAN-SATIŞ GÜCÜ