Türkiye halk sağlığı kurumu örgütlenişinin irdelenmesi - Sur, Didem Söylemez (My University, 2017)
2003 yılından bu yana Türkiye sağlık sisteminin bütün paydaşlarını ilgilendiren köklü değişimler yaşanmış ve bu değişime “Sağlıkta Dönüşüm adı verilmiştir.

Since 2003, big changes related to all partners of health system in Turkey have been realized and this reform endeavour is called Health Transformation Program.
Keywords: Halk sağlığı; Halk Sağlığı Turkish Public Health Institution; Halk sağlığı yönetimi; Organization; Örgütlenme; Public Health; Sağlık hizmetleri; Türkiye; Türkiye Halk Sağlığı Kurumu